“De veelheid aan marketing- en innovatieprojecten waarvoor Jelle, steeds vanuit het klantperspectief invulling gaf, laat zien dat hij een veelzijdig mens is. Een duizendpoot die verantwoordelijkheid weet te dragen en over een servicegerichte instelling beschikt. Professioneel met een inhoudelijke gedrevenheid, scherp analytisch denkvermogen, doorzettingsvermogen en impact.”

Arko van Brakel
Chief Inspiration Officer bij de Baak,
ondernemer, Training & Coaching Specialist

“In de jaren dat ik met Jelle heb samengewerkt binnen de Baak, heb ik Jelle leren kennen als een scherpzinnig denker die de ontwikkelingen in de samenleving zeer goed volgt. Hij weet deze met enthousiasme en passie om te zetten naar marketing- en vernieuwingsconcepten met een zeer hoge gebruikswaarde en met een goed oog voor het DNA van de organisatie. Top professional en een geweldige collega!”
Jules Koster
Director Innovation bij de Baak

“Jelle is een marketeer met een goed gevoel voor nieuwe ontwikkelingen. Zowel strategisch als praktisch kan hij uitstekend uit de voeten. Daarbij ook nog een bijzonder plezierige professional om mee samen te werken.”

Menno Lanting
Consultant. Strategic Innovator. Digital leadership.
Author of ‘Managementbook of the year’.

“Jelle heb ik leren kennen als een creatieve denker die in staat is om daar praktisch uitvoering aan te geven. Met “de kleur van wij” heeft hij de verbinding gestimuleerd binnen het team van De Cultuurfabriek dat in korte tijd een grote uitbreiding heeft ondergaan. De komst van een grote groep onbezoldigde medewerkers, toegevoegd aan een kleiner aantal van bezoldigde medewerkers maakten actief “stilstaan” bij het gemeenschappelijke doel noodzakelijk. Jelle heeft dit goed begeleid met een gedegen en boeiende aanpak. Zijn sterke kant zit hem in de enthousiaste manier waarop hij de verbindingen maakt, of meer nog die hij de mensen laat maken.”

Mieke van Dijk
Directeur bij de Cultuurfabriek
Openbare bibliotheek Veenendaal

“Jelle is een early adaptor die in de vernieuwing en in het ongewone het perspectief op verbetering vermoedt. Hij duwt op de deur van de doorbraak.”

Harry Starren
Voormalig CEO de Baak
Schrijver, spreker, oprichter In Claritas

“Jelle is een zeer betrokken, enthousiaste persoon. Hij zet zich sterk in voor de innovatieve processen bij de Baak en zorgt er door zijn relatiegerichte houding voor dat er veel op gang komt. Hij heeft een sterke visie waar de dienstverlening bij de Baak naar toe moet en weet dit te vertalen in concrete stappen voor de ontwikkelingen bij de Baak.”

Maria Sturm
Consultant
Eigenaar SALINE Advies BV

“Jelle is one of those rare individuals with a sharp nose and sincere passion for innovation in the area of change and learning services. Due to his infectious enthusiasm he is able to resist and overcome blockers and stay the course. By doing so he will become a real game changer in his area of interest.”

Gerard Dekker
Managing Partner at MadLogic | Game-based Digital Solutions

“Als Jelle begint te vertellen over trends op innovatie en marketing gebied, is hij niet te stoppen. Dat werkt aanstekelijk! Hij is een vakman pur sang. Als de anderen in ons team even niet meer wisten welke richtingen mogelijk waren, bracht Jelle altijd nieuwe inzichten binnen. Het fijne vind ik dat de inzichten altijd te vertalen zijn naar de praktijk.”

Anke Tusveld
Leadership trainer | Career coach | Ondernemer